28 Tem 2013

Chrome Toolbox ile Kendi Özel Menü ve Ayarlarınızı Yaratın



Google Chrome’u piyasanın lider’i yapan şüphesiz ki kullanımı kolay ve diğer tarayıcılara göre oldukca hızlı olmasıdır, bununla birlikte en çok uygulama desteği sunan ve kişiselleştirilebilir olması gogole chrome’u piyasanın lider’i yapmakta. Google Chrome Extentions ile her işimizi kolayca yapabiliyoruz, tarayıcımızı kişiselleştirebiliyor yeni ve farklı kosayollar ekleyebiliyor farklı uygulamalarla herşeye kolayca bağlanabiliyor ve aklımızın son noktasına kadar düşünebildiğimiz herşeyi google chrome gibi bir tarayıcı ile kolayca yapabiliyoruz.
Saadet’e gelek gerekirse, google chrome için herşeye daha hızlı ulaşmamızı sağlayan bir eklenti daha duyuruldu ve bende hemen buradan çok geç olmadan ilgili eklentinin kısaca tanıtımını ve özelliklerini açıklayacağım.
Eklentimizin adı “Chrome Toolbox” bu eklenti ile menülerimizi kişiselleştirebiliyor ve kendi menü listemizi ve stilimizi kolayca yaratabiliyoruz bu sayede artık ulaşmak istediğimiz herşeye kolayca pratik bir şekilde ulaşmayı amaçlıyoruz.
Eklenti ile bir yerde girdiğimiz bir form’u kolayca kaydederek, daha sonra farklı bir sitede aynı form’u tekrar doldurmak zorunda kalmıyoruz, tüm sekmeleri mute ile sessizleştirebilir ya da yeni kapattığınız bir sekmeyi yeniden açabilirsiniz. Her komut için bir klavye tuş kombinasyonu da bulunuyor. Ancak bunları menüdeki“Options” kısmından belirlemeniz gerekiyor. Gerekli kısa yolları “Shortcuts & Menu” sekmesinden bulabilirsiniz.

EKLENTİYE BURAYA TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.



Artikel Terkait

Chrome Toolbox ile Kendi Özel Menü ve Ayarlarınızı Yaratın
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email