12 Ağu 2013

Counter Strike 1.6 Bot Paketi

Counter Strike 1.6 Bot Paketi

Tüm zamanların en çok oynanan çoklu oyuncu destekli oyunu Counter-Strike hala hükmünü sürdürüyor. Yıllardır ülkemizde de dahil olmak üzere dünya üzerindeki yaygınlığından hiç taviz vermeden devam ettiren Counter Strike modası hiçbir zaman geçmeyecek bir efsane gibi gözüküyor. Türkçe adı "Karşı Taarruz" anlamına gelen Counter Strike oyunu ilk olarak Half-Life oyununun bir eklentisi olarak çıkarılmış daha sonrasında ise başlı başına bir marka olmuştur. Bu efsane oyun Minh Lee ve Jess Cliffe tarafından yaratıldı. Aksiyonu bol taktiksel bir FPS Oyunu olan CS 1.5 versiyonu ile en büyük çıkışını yapmış ve sonrasında geliştirilen Counter Strike 1.6 versiyonu ile doruk noktalara ulaşmıştır. 

Bu oyun internet bağlantısı vasıtasıyla online olarak oynanmasının yanı sıra bot paketi ile de tek başınıza oynanabilecek bir oyuna dönüşmektedir. Birçok Counter Strike 1.6 bot paketibulunmaktadır. Bu bot paketleri farklı farklı versiyonlarda bulunmakla birlikte, zorluk seviyesi de değişmektedir. Tek başınıza oynayıp kendinizi geliştirmek isterseniz zor seviyede oynayarak kendinizi gerçek oyunculara karşı daha iyi hazırlayabilirsiniz. Tabii oyuna yeni başlıyorsanız, basit seviyelerdekibot paketleri ile başlamanız gerekmektedir. Bu sebeple Counter Strike 1.6 bot paketi indirirken, botlarda zorluk seviyesinin bulunmasına dikkat etmeniz gerekiyor. Ayrıca CS 1.6 bot paketleri kendinizi oldukça geliştirebilecek bir simülasyon oluşturmaktadır.

Counter-Strike 1.6 versiyonunu bot ile oynamak için aşağıdaki anlatımı dikkatlice okumanız yeterlidir.

İnternet bağlantınız yok ise ya da kendi başınıza CS 1.6 oynamak istiyorsanız, bot paketi indirerek bu sorununuzu çözebilirsiniz. Yazımızın devamındaki Counter-Strike 1.6 bot paketi indirbağlantısına tıklayarak indirdiğiniz bot paketini Counter-Strike oyununun yüklü olduğunu klasöre kurun. Bu genellikle "C:\Program Files\Valve" yolunda olmaktadır. Neyse, bot paketi kurulumunu gerçekleştirdikten sonra oyunumuzu açıyoruz. Oyuna girdikten sonra New Game ya da Yeni Oyun seçeneğine tıklayın. Botları oyuna dahil etmek için "Include Cpu Players (BOTS) in this game" seçeneğine tıklamanız gerekmektedir. Daha sonrasında ise oyun içerisinde kaç adet bot olmasını belirtmeniz gereken "Number of CPU players" kısmını ayarlayın. Bu indirdiğiniz CS 1.6 bot paketiiçerisinde zorluk seviyesi seçeneği de bulunmaktadır. Bu sebeple "Difficulty" bölümünde botların seviyesini belirleyin. Easy en kolay ve Expert en zor olmak üzere arada seviyeler bulunmaktadır.


Artikel Terkait

Counter Strike 1.6 Bot Paketi
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email