18 Eyl 2013

AVGO Free Facebook Video Downloader İndir

AVGO Free Facebook Video Downloader

Facebook Video İndirme Programı

AVGO Free Facebook Video Downloader Facebook üzerinde seyrettiğiniz videoları bilgisayarınıza kaydetmek için kullanabileceğinizücretsiz bir video indirme programıdır.
Oldukça kolay kullanıma sahip program birkaç tıklama sayesindeFacebook video indirme işlemini yapabilmektedir. Tek yapmanız gereken tarayıcınızdan Facebook videolarının adreslerini kopyalamak ve programın ana penceresi üzerindeki "Paste Url" tuşuna tıklamaktır. Bu işlem sonucunda video indirme işlemi başlamaktadır.
Program indireceğiniz videonun kalitesini belirlemenize olanak tanır. Farklı çözünürlük seçeneklerinden birini belirleyebilir, ihtiyacınıza göre video boyutunu ayarlayabilirsiniz.
Programın en kullanışlı özelliklerinden biri video dönüştürme seçenekleri sunmasıdır. İndireceğiniz Facebook videolarını hangi formatta bilgisayarınıza kaydedeceğinizi belirleyebilirsiniz ve mobil cihazlarınızla ya da diğer medya oynatıcılarınızla uyumlu hale getirebilirsiniz. 
AVGO Free Facebook Video Downloader genel olarak kolay ve pratik bir kullanım sunan ve ihtiyacınızı karşılayan bir uygulamadır.


Artikel Terkait

AVGO Free Facebook Video Downloader İndir
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email