1 Eyl 2013

Fast & Furious: Showdown Full İndir (HIZLI VE ÖFKELİ) //DeperationS


Fast And Furiıous ShowDown

Gerek filmleriyle olsun gerek oyunlarıyla hayatımızda öylesine farklı bir yere sahip oldu ki Fast & Furious, artık ne çıkartırsa çıkarsın hemen heyecanlanıyoruz ve oyuna daha başlamadan bile neler olacak acaba diye meraklanmaya başlıyoruz. İşte yine öyle ansızın karşımıza çıkan bu yepyeni hikayesi ile kaliteli bir şekilde sizleri yine kendine çekecek.


Fast & Furious: Showdown ile artık oyun yapımcıları bizi gerçek anlamda zorlama yolunda gitmiş ve fazlasıyla gerçekçi sahneleri ile eşsiz bir deneyim yaşamamızı istemiş. Eğer cesaretinize ve gücünüze güveniyorsanız bu oyuna başlayın deriz ama eğer istemiyorsanız o  zaman hemen bırakın deriz...


İnsanlardan çok silahların konuşacağı bir yapı ile sizleri baş başa bırakacak olan Fast & Furious: Showdown oyunumuzda yine son derece kaliteli markalar ve modeller araba seçenekleri arasında sizlerin karşsına çıkacak. Sizleri kendine bağlayacak olan Fast & Furious: Showdown oyunu aynı zamanda bu sefer sizlerin karşısına farklı modlar ile çıkacak.

50’den fazla model araba ile hem de gerçekleri ile birebir çizilmiş hallerini kullanma imkanı sunacak olan Fast & Furious: Showdown oyunumuzda sizler Rio^dan Los Angeles’a ve hatta Moskova'ya kadar 8 epik küresel yerlerdeki birleştiren hikayesinde kendinizi göstermeye çalışacaksınız!


Artikel Terkait

Fast & Furious: Showdown Full İndir (HIZLI VE ÖFKELİ) //DeperationS
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email